Annons
Annons

Kallpressade små mirakel

IMG_6871_Snapseed

Jag startade Oktober på bästa möjliga sätt, med en och en halv timmes långt Bikram pass! Det konstigaste av allt var att det var inte lika jobbigt som jag hade föreställt mig, visst är man slut när man ligger där plaskblöt på mattan efter 90 minuter i det varma rummet men mest av allt känner jag mig nu taggad! Extra trevligt att träna i så fina lokaler som

Annons

 Hot Yoga Malmö, rent, fräscht, trevlig personal och med ett super bra ventilerings system.

IMG_6876_Snapseed

Nu gäller det för mig att behålla min vätskebalans, jag köpte med mig lite juice från The Local Juicery.       Sweet Green, en ekologisk kallpressad färsk juice som produceras nära mitt hem i Limhamn, det kan ju inte vara bättre!

Gurka, äppel, sallad, spenat, basilika

Denna hösten är det hälsa och träning som gäller och jag känner mig till och med lite sugen på att köra en juice detox, bara flytande juicer i tre dagar, kika in här om du känner dig nyfiken?

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (5)
PINNA (1)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar