Annons
Annons

Kelpnudlar

Jag har snöat in på kelpnudlar, som inte alls är nudlar men ser ut och smakar ungefär som bön- eller glasnudlar. De är ganska smaklösa som de är men blir mycket goda när man marinerar dom eller använder dom i soppor.

Idag har jag svept ihop en asiatisk grönsakssoppa med en massa koriander, ingefära och lime i.

Kelpnudlarna är gjorda av kelp. Kelp är en tång som är mycket rikt på protein och viktiga mikronäringsämnen.
Till skillnad från ”vanliga” pasta och nudlar levererar denna ”tång pasta” dessutom knappt kolhydrater och är glutenfri!

Kelp nudlar kan kokas, men kan också ätas rå. Du behöver inte nödvändigtvis tillaga den, du kan också helt enkelt bara skölja och käka den som den är i sallader. Hur praktiskt är inte det?

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Jag brinner för personlig och tidlös inredning. Jag vill dela med mig av det som inspirerar mig, trädgårdsprojekt, vacker inredning, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Välkomna till min blogg!

Ni hittar mig även på:

Instagram:
@themalinpersson



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar