Annons
Annons

Kitchen moodboard

Desktop2 copy 4

Jag är mitt uppe i min köks renovering. Jag håller på att inreda en gästlägenhet i min källare. Äntligen har alla bitar börjat falla på sin plats. Tänkte bjuda på ett litet moodboard om hur jag har tänkt. Jag har valt att lägga ett klassiskt svartvitt klinkers golv, gillar dessa från Byggfabriken. Denna sortens golv går aldrig ur tiden och passar väldigt bra till mitt hus som är byggt i början av sekelskiftet. Ett svart-vitt golv kan lätt ge ett kallt intryck därför tänker jag kombinera det svartvita med mörk brunt. En bänkskiva i valnöt från IKEA och matchande klassiska lampsocklar från Qvesarums byggnadsvård. Den lilla, nätta porslinshon från Qvesarums byggnadsvård kommer funka fint ihop med den mörka bänkskivan.

Desktop2 copy 2

Jag har tänkt att jag ska pensel-måla enkla köksluckor från Ikea i mörka toner från Nordsjö. Har inte valt den exakta kulören ännu men det lutar åt en varm grå/grön/brun ton.  Desktop2

Och nej, jag är inte trött på mässing. Jag tycker metallen värmer upp så fint och speciellt bra funkar den ihop med mörkt trä och gröna toner!

Desktop2 copy 5

Annons

Desktop2 copy 3

 Mässings blandaren med porslins-vred och minidusch är både praktisk, enkel och ursnygg. Sen behöver jag kanske inte berätta att jag kommer att ösa på med gröna stora växter för att få den rätta looken i köket! Snart kommer det lite bilder från själva renoveringen, to be continued.

 serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (13)
PINNA (3)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar