Annons
Annons

Klockan åtta i går kväll

IMG_4456_Snapseed

 

Ljuset är helt magiskt nu på sommar halvåret, vi har flyttat ut i trädgården hela gänget och det tar emot att gå in dessa underbara ljusa kvällar.

 

IMG_4416_Snapseed

Men in går vi tillslut.

Här sover vi, jag och min man. Sen kommer minst ett par barn smygandes varje natt och jag älskar det, tur att vi har en enorm säng…

 

Annons

IMG_4418_Snapseed

 

Och att vi sover tryggt under La Madonna Santa.

 

IMG_4427_Snapseed

Min brudklänning hänger fortfarande där, för att påminna lite om hur fint det var…

 

IMG_4442_Snapseed

IMG_4432

Och porträttet av Farfar som ingen av oss han träffa, inte ens min man.

IMG_4447

 

Vi sover med fönstren på vid gavel, lite svalt i rummen men desto varmare under det stora duntäcket.

Varför kan det inte alltid vara sommar?

xxMalin

 

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar