Annons
Annons

Långa dagar på stranden

IMG_4200_SnapseedFinns det något bättre än att vakna upp av att solen skiner och barnskratt, jag älskar sommarlov! Idag har dom lovat kanon väder och vi kommer hoppa på cyklarna och ta oss ner till stranden strax.IMG_4196_SnapseedJu äldre jag blir desto mer uppskattar jag solen.

Annons

Speciellt solen här uppe i norr som bara känns skön och inte lika intensiv och jobbigt varm. Men saken är den att här vistas man under så mycket längre tid i solen för det är ju bara så behagligt och skön men också farligt om man inte skyddar sig!! Tråkigt dock att så många solskydd innehåller så mycket skräp och ämnen som bör undvikas. Jag använder för det mesta naturligt solskydd genom att använda olika oljor som tillexempel morotsolja som har en naturlig solskyddsfaktor på 38-40, vetegroddsolja har en naturlig solskydd på 20 och hallonfröolja som har faktor 28-50.

IMG_4195_SnapseedNär jag inte vill vara oljig och använder finsolskydd måste det vara ekologiska och naturliga produkter, just nu använder jag Tromborgs solprodukter med olja från granatäppel och Aloe vera.

Sen en annan sak att tänka på är att man kan äta sitt solskydd, läs mer här!

Jag dricker min Chaga som innehåller höga halter av melanin som hjäper kroppen att skydda från solen och jag har märkt en stor skillnad på min hud, jag blir brun direkt inga röda skuldror och brända näsor denna sommaren inte!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (2)

9 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar