Annons
Annons

Livet med PMS

IMG_4745_Snapseed_Snapseed

Den veckan i månaden när dysterheten, sårbarheten och tröttheten är som värst. När man kan börja gråta över att teet är för varmt, när man skriker åt sina barn och inte förstår varför man blir så fruktansvärt provocerad av lite kex-smulor i soffan! Visst pratar jag om PMS, vilket jäkla skit rent ut sagt, att man ska gå en vecka i månaden och må dåligt?!

Snubblade över den här bloggen som tar upp många bra saker i ämnet.

IMG_4735_Snapseed

Mycket forskning som gjorts visar på att PMS beror mycket på obalanser i kroppen, att det inte alls är självklart att vi kvinnor ska behöva gå runt och må dåligt. Jag har hittat en sak som fungerar jätte bra för mig som jag gärna vill dela med mig till er, Maca, naturens viagra.

Macan är både är stärkande och hormonbalanserande och i kompination till raw cacao som har höga halter av magensium, potassiun och järn blir det rena dunder pms-kuren. Lyssnade här om dagen på Liv Strömquists sommarprat där hon tar upp tabuämnet mens och berättar lite om den kvinnliga styrkan och kreativiteten som oftast kommer i samband med PMS, har du inte hört det, lyssna!

IMG_4750_Snapseed

Jag försöker alltid att vara lite extra snäll mot mig själv under denna jobbiga vecka, lättare tränings pass, en skön massage och unna mig själv långa varma bad. Sen dricker jag min dunder smoothie som faktiskt hjälper!

PMS? NEJ TACK!

1 halv banan

4 valnötter

1 msk maca pulver

1 msk raw cacao

2 färska dadlar

1 kryddmått kardemumma

1 kryddmått vanilj

blanda alla ingredienser med två glas mandelmjölk och kör allt i mixern!

Någon annan syster som har några bra tips att dela med sig av??

So long and HAPPY Friday my friends!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (25)
PINNA (7)

13 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar