Annons
Annons

Lördags fix

unnamed_Snapseed

 

 

Även om inte vädret är det härligast idag så tog vi ett tag i trädgården i morse. Egentligen är det ju nu som är den roligaste tiden när man äntligen får skörda och lön för allt jobb man lagt ner under våren och sommaren.

unnamed_Snapseed

Annons

 

Även om sommaren inte var den bästa i år och min tomat odling gick åt skogen så har vi faktiskt skördat en hel del av jordärtskockor, rabarber, smultron, björnbär och potatis. Sen har vi förstås äpple som aldrig verkar ta slut. Jordärkskocksoppan kokar på spisen och nu ska jag skriva ut biljetter till ett jätte spännande event nästa Fredag. Lars Wallin är i Malmö och det bjuds på couture-visning, supé och glamour. Det finns fortfaren enstaka biljetter kvar, så är någon sugen gäller det att boka nu!!

Fin helg till dig!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar