Annons
Annons

Lugnet efter kalaset..

IMG_8479_Snapseed

IMG_8473_Snapseed

Vi har firat världens finaste 8 åring idag. Huset var fullt med glada härliga gäster. Jag dukade buffen inomhus med tanke på vårt dåliga väder men vips så skingrades målnen, solen gassade och det blev riktigt varmt, precis som vi hoppat på idag!

 IMG_8468_Snapseed

Diskade undan de sista kopparna körde en runda med damsugaren blev sen sittandes en stund och bara lyssnade på tystanden. Lite så att det ringer i öronen, huset är nu tomt, gästerna har gått hem och barnen åkt med mormor och morfar till Österlen. Fick tid att bläddra lite i senaste Elle Decoration Sydafrika där mitt hem är med.

IMG_8464_Snapseed

Tänka sig ändan till Sydafrika… De fina bilderna tog jag och Petra förra sommaren.

IMG_8480_Snapseed

Nu snart börjar MIN riktiga semester, men först ska jag städa, tvätta, packa och maila en massa tråkiga mail. Sen, är det dags för mig att ta semester och den ska bli så skön!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar