Annons
Annons

Lyckoklöver och vitchoklad

 unnamed-3_Snapseed

Den finaste blomman man kan tänka sig nu på vårkanten. En liten söt lyckoklöver på bordet i en enkel kruka, gör vem som helst glad.

unnamed-1_Snapseed

Och lite vitchoklad och limetårta till frukost, det blir nog inte bättre än så här tänker jag.

Annons

Sitter på mitt nya favoritställe Fyn. Dricker te, letar på nätet efter röda markplattor, bloggar, laddar energi inför eftermiddagen och veckans sista inspelningsdag. Trädgårdstider kommer börja att sändas den 16 Maj, så stay tuned. Tänkte bjuda på lite ”behind the scen” bilder här på bloggen i morgon. Men nu är det dags, jag hoppar i de varmaste kängorna jag äger, tar på mig 4 tröjor på lager och drar ut på landet.

Ha det nu fint så länge!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar