Annons
Annons

Magiska Galicien

 IMG_8722_Snapseed

Jag hade verkligen inga höga förväntningar på Galicien. Visste knappt vart det låg på kartan när jag bestämde mig för att hänga på och ta en vecka där med Surfakademin. Jag har varit väldigt mycket i Spanien med aldrig på atlantkusens nordvästra del. Men sina fjordliknade vikar längst kusten, dramatiska klippor och grönskade tätbevuxna eucalyptus skogar kan jag bara säga att det har något magiskt vackert över sig.

IMG_8493_Snapseed

Att vi sedan bodde i den mysiga lodgen Golmar med fantastisk utsikt över havet och med skönt surfhäng dygnet om gjorde veckan om möjligt ännu bättre.

IMG_8862_Snapseed

IMG_8510_Snapseed

Grillad tonfisk, vattenmelonsallad toppad med getost, väldigt mycket Rioja och super sköna människor.

IMG_8481_Snapseed

IMG_8504_Snapseed

IMG_8530_Snapseed

Vägarna var kantade av blå, rosa och vita blomstrande hav. Jag har aldrig i mitt liv sett så frodiga och enorma hortensierbuskar som här.

IMG_4355_Snapseed

IMG_8617_Snapseed

IMG_8658_Snapseed

För att inte göra världens längsta inlägg tänkte jag spara några av de bästa bilderna for a rainy day… Tackar för en vecka med skönt häng, bra vågor och underbart väder. Kommer leva på minnena av denna resan ett långt tag.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (7)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar