Annons
Annons

Magnolian och Kappan

_MG_0384_Snapseed

Januari lider mot sitt slut och jag längtar redan efter våren. De dagarna då solen tittar fram kan man känna att den är på gång, väldigt blygsam men ändå. Kikar på mitt fina Magnolia träd, de små ludna knopparna som suttit där på de bara grenarna hela den kalla vintern ligger nu i startgroparna för att slå ut.

_MG_0397_Snapseed

Även om våren är på väg så är det fortfarande kallt så jag bor i min nya ull-kappa. Jag älskar att känna mig klädd samtidigt som jag håller mig varm och det kvittar faktiskt vad man har på sig i övrigt när man har en rikitgt shysst ”statementkappa”. Den funkar lika bra i trädgården med jeans och tjocka tröjor som med finbyxor tillsammans med en tunn blus.

_MG_0404_Snapseed _MG_0521_Snapseed _MG_0609_Snapseed

Denna gröna skönhet kommer från Nygårdsanna och är handvävd, spunnen och färgad på Hybriderna i Skottland. Rolls Royce av alla ull-material! Det sägs att det är omöjligt att slita upp Tweeden under en livstid och att med tiden blir kappan vindtät om den används flitigt i alla väder. En kappa att leva ett helt liv tillsammans med helt enkelt!

_MG_0469_Snapseed

Jag blev så sugen på att ta in en kvist och hjälpa våren på traven lite. Magnolian är ju min stora favorit, det första trädet på året som slår ut sina blommor på bar gren. Galet när man tänker att om tre månader kommer det se ut så här i min trädgård, nu längtar jag ännu mera!

Denna lilla kvisten står nu i en vas med vatten på mitt matbord och jag hoppas på att få se de skära stora blommorna riktigt snart!

serialsue-trial-1-1.regular-1

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar