Annons
Annons

Malmö mys

IMG_5251_Snapseed

Det är ganska dubbelt det där med hösten. Nu är det kanske inte riktigt höst ännu men det kändes som det i morse när jag tog på mig strumpor och jeanskappa för att skjutsa barnen till skolan. Jag älskar känslan av nystart men vet också att det är början på en väldigt lång och tung årstid för mig.

IMG_5247_Snapseed_Snapseed

Tur är väl att man bor i en trevlig stad som Malmö;)

Det kom just ut en liten mini guid i Elle som jag skrivit. Kika om du är sugen på att besöka Malmö i höst.

IMG_5237

Ganska mysigt att sitta inne med tända ljus medan regnet smattrar på fönstret. Bläddrar och försöker få lite inspiration i Elle mat och vin om vad jag ska göra av alla mina äpple som är mogna nu.

IMG_5252_Snapseed

Tarte Flambeé med äpple och getost låter ju som en ganska ok kvällsmat eller vad sägs om en Äppelsallad med fänkål och karamelliserade valnötter? En sak är säker, det blir äppelpaj till efterrätt!

serialsue-trial-1.regular

Annons
DELA (2)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar