Annons
Annons

Månadens lista- April

 

 

 

 

huset

Jag hoppar på Johanna Bradfords April-lista. Älskar hennes

Annons

inlägg om tankarna och känslorna om att flytta in i sitt nya hus! Underbart att läsa om hennes drömmar och det ska bli kul att få följa henne i detta nya hus-äventyr!

1316påsklovet1

Denna går på repeat, längtar till den 4 Juni!

-dordognelot_

Sitter och planerar inför sommar-semesten, i år drar vi till sydvästra Frankrike, Bergerac.

easter_Kristin_lagerqvist-5103-900x600

Oj, vilken trädgårdssug jag fick när jag läste Kristins inlägg, blev också sugen på hennes fina snickisar. Har klickat hem ett par här ifrån. Väntar med spänning vid postlådan. Brallorna kommer vilken dag som nu;)

Munster-Rose-for-WD_34

Jag vill sätta Dahlior i stora krukor på terassen och när vi nu ändå snackar trädgård måste ni kika in till Sofia på Lovely life för mer blom-ispiration.

7b7033ac0f67887b3b5c28b3e539e98c

Försöker påminna mig själv…

3b32398ebdb37d7812e35557514efee3

Hur snygga är inte dessa i vårsolen?

Rattan_Rocking_Chair

April är min månad, jag fyller nämligen år snart! Undrar någon vad jag önskar mig så vet ni nu, DENNA!

Nu kör vi April!!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar