Annons
Annons

Månadens lista

Februari börjar dra mot sitt slut men jag tänker att jag hinner nog med en lista denna månaden jag med! Blev så inspirerad av listorna hos Tant Johanna, Kristin, Volang och Babes in Boyland så här kommer min också, håll tillgodo!

Bil

c57818685bddde70309586736e743299

Längtar efter att packa in hela familjen med sovsäckar, cyklar och matsäck och dra ut på äventyr. Vill så gärna visa mina barn mer av vårt underbara Sverige och en sådan här Camper hade varit super att raca runt i nu till våren.

 Citat

8a7cfdf1d2bd59da22ed873b0334339e

Det finns liksom hur mycket spännande som helst att göra, så mycket jag vill se och lära mig. Tiden räcker inte till… Vi har ju alla lika mycket av denna dyrbara vara och det gäller att förbruka den på ett bra sätt. Att lära sig att prioritera och att ibland bara stanna upp och säga nej till saker som lockar runt hörnet! Jag tackar mina barn varje dag som hjälper mig att bli bättre på detta, att stanna upp och bara VARA!

Resa

377793fcff97dc48ca53efdd72e1bdac

Jag brukar ha ett litet projekt varje år, försöker att lära mig något nytt. Förra året var året då jag började spela gitarr. Nu har jag liksom inte hunnit bli proffs eller så men jag jammar lite lagom när ingen hör, kör de enkla ackorden av Dolly Parton och sjunger gärna, men ganska falskt! Nu är jag lika sugen som många andra att lära mig surfa så det får bli årets utmaning och min drömlocation vore ett par veckor här!

Hår

34e0bcfc6216c1a0116e0ebe1c9188e7

Jag har börjat att ta hand om mitt hår. Efter alla år som modell har mitt stackars hår blivit rejält misshandlat. Jag har aldrig lagt någon krut på att ta hand om mitt tunna, fina, nordiskahår, har helt enkelt klippt av det efter hand…. Förres nu!

Ayurvediska oljebehandlingar, hårbottenmassage och en extra kur med Silica och vitamin B så får vi se vad som kommer att hända! Idag var jag och klippte mig och gjorde highlights på Pachamamas en nyöppnad ekologisk salong i Lund och jag är väldigt nöjd med resultatet!

Skor

1fd19fdf3a13ca636349935a636f20b2

Jag vill inte trotsa våren på något sätt men nu börjar snart odlings säsongen och jag tänker investera i ett par Blunnisar.

Kopp

79531-35d2cfe800f248849e78fa9d3ea2e168

Jag köper väldigt sällan nytillverkat porslin men dessa kopparna är bara för fina för att motstå! Älskar det mesta som finns i For Good Luck´s webshop och dessa är inget undantag!

Projekt

bfedc233711eddc60c57888047299d3b

Jag ska plantera en massa små sticklingar och börja att driva upp små plantor i förnster-karmen, nu börjar det klia ordentligt i fingrarna, jag är redo för våren NU!!!!!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

 

 

DELA (0)
PINNA (2)

5 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar