Annons
Annons

Medveten konsumtion

Sponsrat inlägg

Dagens kontor, i skuggan under svajande kokospalmer med aporna skrikande i bakgrunden. Bra surf, mycket sol och lite jobb blir en perfekt combo.

Jag får så mycket inspiration när jag reser, speciellt när jag besöker länder som inte har det överflödet som vi har i västvärlden.

Annons

Här på Sri Lanka får man verkligen ta det som finns till hands, bygga om, lappa och laga, recykeling är en självklarhet här. Under denna veckan har jag sett så många kreativa lösningar, både originella och vissa riktigt snygga. Jag samlar material och tankar inför en föreläsning jag ska hålla i Göteborg tillsammans med Echo of Gothenburg, Skryta, Wicked Design och Stadsmissionen.  Ett gäng härliga varumärken som alla vill underlätta för den medvetna konsumenten att göra goda val för sig och för sitt hem. Framför allt handlar hållbar konsumtion om att vara noga med vad man köper, att bara välja saker som man verkligen behöver eller som man vet att vi kommer att älska en lång tid framöver. Men även att välja produkter som man vet är tillverkade med människans och miljöns bästa i åtanke!

DELA (7)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar