Annons
Annons

Mellan regnskurar och sol

unnamed-2

Huset är tyst, det har regnat hela dagen och jag har gjort det absolut tråkigaste jag vet med mitt jobb… Min redovisning från April till Juni men nu är den klar, halleluja vad skönt att bocka av den punkten på listan.

Annons

Firar med kallt myntate och bär.

unnamed-3

 Har plockat in säsongens alla vinbär, det gäller att vara snabbare än kråkorna. Förra året han dom käka upp alla bären, från en dag till en annan var dom allt borta! Jag sitter och bläddrar i en ny fin bok och tänker jag kanske kan göra en god vinbärssorbet…

unnamed

Och nu tittar solen fram, jag velar mellan att dra fram gräsklipparen eller göra ett mjukgörande yogapass på världens mysigaste berber-matta. Kanske hinner jag både och!

Ha en fin kväll mellan regnskurarna.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

 

DELA (3)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar