Annons
Annons

Meningen

IMG_8186_Snapseed

 

Jag har kommit fram till att den största meningen i livet måste ju vara att få barn. Före barnen var det lite som att se på svartvit tv, när barnen sen kom blev det plötsligt både mer färg och volym! Biologiskt sett är alla levande organismers enda mening just att föröka sig och se till att arten lever vidare.

Annons

Det kan ju låta banalt och nästan lite omänskligt – har vi inget högre syfte liksom? Men det är ju just det som jag tycker är det fina i det enkla. Ett barns tillblivelse och födsel är människans största mysterium och mirakel. DET är ett högre syfte. Och jag är så stolt att vara både mamma och moster till alla dessa fina barnen.

IMG_7850_Snapseed

IMG_7971_Snapseed

Ert barn är inte era barn.

De är söner och döttrar av livets längtan efter sig själv.

De kommer genom er men inte från er. 

Och fastän de lever hos er, tillhör de er ändå inte.

Ni kan giva dem er kärlek, men inte era tankar, ty de har sina egna tankar.

Ni kan hysa deras kroppar men inte deras själar.

Ty deras själar dväljs i morgondagens hus, som ni inte kan besöka, ens i era drömmar.

Ni må sträva att efterlikna dem, men sök inte att göra dem lika er.

Ty livet vänder inte tillbaka och dröjer inte hos den dag som har flytt.

Ni är bågar, från vilka era barn skickas ut som levande pilar.

Bågskytten ser målet på det oändligas stig och han böjer dig med sin makt för att hans pilar skall gå snabbt och långt.

Låt dig i glädje böjas i bågskyttens hand.

Ty liksom han älskar pilen, som flyger, älskar han också bågen, som är stadig.

Av Khalil Gibran ur Profeten

IMG_7864_Snapseed

 I feel blessed..

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (15)
PINNA (0)

4 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar