Annons
Annons

Min fredags frukost

 

_MG_0882_Snapseed

Jag har gett upp det där med att käka frukost med barnen på vardagar. Det blir mest att hjälpa till att bre kladdiga honungs-mackor, mixa smoothies och se till att dom får i sig något. Jag sitter dock alltid tillsammans med barnen och dricker ett stort glas med ljummet citron och ingefäravatten.

Annons

Bästa sättet att starta dagen på.

_MG_0919_Snapseed

Min frukost ska ätas i lugn och ro, annars kan det vara och helst medan jag bläddrar i någon fin tidning. TWWP är just en sådan tidning, wow vilket underbart nummer!

Idag blev det en skål overnight-oats, grapefrukt och ett glas matcha-te. Så enkelt att fixa gröten kvällen innan, inga kladdiga kastruller och inget som riskeras att brännas vid! Jag improviserar alltid och tar lite av det jag har hemma. Idag blev gröten extra god så jag tänker dela receptet med er!

4 dl hasselnötsmjölk-2 dl havre och quinoa gryn-2 msk riven kokos-1 msk chiafrön- kanel och kardemumma efter smak.

Rör ihop alla ingredienser över natten, spä på med mer hasselnötsmjölk om det behövs. Toppa sen gröten med banan, pumpakärnor och ringlad honung!

_MG_0896_Snapseed

I Tisdags plåtade jag med Linda Alfvegren och Mia Anderberg så jag sitter nu och väljer ut några favoriter. Älskar att plåta med Linda hon är snabb, kul och har en underbar känsla i sina bilder. Ingen lyckas improvisera ihop en snygg plåtning på ett par timmar som Mia! Ett tag stod hon byxlös, då jag plåtades i hennes byxor, hahhah! Snacka om super stylist;)

_MG_0915_Snapseed

Dagens listan är lång, bara att börja med att beta av den. Önskar dig en fin fredag!

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (0)
PINNA (1)

2 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar