Annons
Annons

Minnen att spara

IMG_8984_Snapseed

 Som vi har längtat och sett fram emot sommaren, vi har alla haft sommaren lite som en tröst i bakhuvudet. Som ett mantra vi upprepat när allt känts som jobbigast…. När sommaren väl är här så kommer vi alla att må bra och vara lyckliga. Det har varit den tuffaste våren någonsin, en omvälvande omställning när vi, de självklara 5 helt plötsligt blev 4.

IMG_8932_Snapseed

Så kom sommaren och värmen och visst mår vi bra, barnen och jag kämpar och hittar tröst och styrka i varandra, försöker att minnas allt det fina vi fått dela som familj. Konstigt det där när man levt halva livet med en och samma person, hela mitt vuxna liv, mina bästa år. Den självklara trygga famn som alltid funnits för mig känns plötsligt som en främlings. Livet ville något annat för oss och jag håller sakta men säkert på att hitta fram till vår nya konstellation och balans med hjälp av mentalträning, tålamod, förståelse och gränslös kärlek.

IMG_9077_Snapseed

När Birdy igår kväll sjöng denna låten ikapp med vindens sus uppe i sanddynerna sträckte upp sina små armar och skrek rakt ut att hon känner en stor varm kärlek i sitt lilla bröst, då visste jag att jag lyckats..

IMG_8969_Snapseed

IMG_8961_Snapseed

IMG_9024_Snapseed

Milo invigde sin nya 8 års present, han vill helst köra fortare än fortast med vinden i håret och tungan rätt i mun. Vilken lycka att bo nära havet.IMG_9005_Snapseed

Att jag är världens lyckligaste mamma. Att jag får dela all min tid med dessa underbara varelser är min stora styrka och mening. Att allt ska bli så bra som det bara kan bli…

IMG_9033_Snapseed

IMG_8926_Snapseed

Kvällar som dessa sparas varsamt i mitt hjärtat och plockas fram när det blåser hårt runt knutarna. Sol, skratt och massa bus, vår lilla kvartett har det bra nu. Hej då säger jag och tackar Juni, är redan hopplöst förälskad i July.

Och jag älskar. allt jag har.

men mest av allt med allt jag har.

Tack för lånet Hanna.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (1)

16 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar