Annons
Annons

Mitt badrum – en djungel

IMG_5418_Snapseed

Kvällsbad i sensommarsolen, kan det bli härligare?

Hur tråkigt det än låter så är hösten på väg och det blir kallare och kallare om nätterna. Jag tänker på mina växer och flyttar sakta men säkert in dom från trädgården för vinterförvaring. Jag har inget växthus att stuva in dom i så risken är att det kommer att se ut som ett här inne istället. Blir super inspirerad av Kristins vackra växthus, nästa sommar tänker jag kanske, då bygger vi ett alldeles eget litet…

IMG_5339_Snapseed

Att bada i en grön djungeln med en massa krokodiler i är ju super nice…

IMG_5337_Snapseed

Annons

IMG_5416_Snapseed

Min hud har känns torr som papper efter all sol och alla saltabad i Grekland. Nu har börjat använda en ny ekologisk hudserie som jag gillar jätte mycket, Mádara organic skincare. Vi får väl se om den kan återfå min forna glans, Mádara är en klar ny favorit på badrumshyllan!

IMG_5421_Snapseed

Så har jag bara ett gäng kaktusar också som ska hitta en bra plats här inne innan höstens och vinterns rusk sätter igång. Men nu tänker jag plocka in både björnbär och äpple, jag ska njuta av solen som skiner utanför fönstren idag, för det är fortarade sommar!!!

Fin dag på er!

serialsue-trial-1.regular

DELA (10)
PINNA (3)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar