Annons
Annons

När det krisar

IMG_8292_Snapseed Det finns nog inget som är så kul och kreativt som att laga mat, experimentera och baka i köket. Speciellt kul är det när man har mycket tid, skön musik i högtalarna och vänner som snicksnackar över ett glas vin.

IMG_8289_Snapseed

Men de flesta vardagardagar ser ju inte riktigt ut så… Väldigt ofta är det gnissel över läxböcker, syskonbråk och extremt hungriga 4 åringar som låter väldigt högt. Så står man där framför en halvtom kyl, mammahjärtat slår lite extra hårt, börjar svettas… Och den eviga frågan kommer upp, VAD SKA VI ÄTA IDAG?? Det är lönlöst att fråga kidsen såvida jag inte vill lagar tre skilda rätter för att göra alla nöjda.

IMG_8294_Snapseed

Det är som om all kreativitet och lust är som bortblåst och man ser enbart alla de ingredienser som INTE finns i kylen. Svårast är nog att hitta på något gott, nyttigt som alla tycker om när man står där med kniven mot halsen. Eftersom jag konsumerar väldigt mycket tidningar och böcker har jag nu börjat att dra ut alla recept jag kommer över som ser bra ut och fäster upp dom på köksväggen. Känns skönt att ha en backupp-plan som stöd liksom, när det krisar!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (5)

3 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar