Annons
Annons

Nya Trädgårdstider

IMG_3402_Snapseed

Det känns nästa lite overkligt, det spritter i kroppen, skillan blommar, fåglarna kvittrar, solen skiner (en dag av 3) och trädgårdsstövlarna är på igen. Samma känsla varje år efter den långa svenska vintern, man tror liksom inte att det är sant.

Annons

Men visst är det vår igen, som jag har längtat!!

IMG_3375_Snapseed

Men roligas av allt är att få hänga med detta härliga gänget igen. Vi är nu klara med säsongens första program. Jag lovade att bjuda på lite ”behind the scen” så håll till godo;)

13043371_10153993554973260_2842639509654264567_n_Snapseed

Jag och Tareq fixade till de två gamla ruffiga köksfönstren.

IMG_3356_Snapseed

Det blev mycket flott med gamla udda spröjsade fönster som jag hittade i en fyndhörna när jag var över i Köpenhamn. Inte många hundringar spenderades, kolla vilket lyft det blev med ett litet fönsterkollage!

IMG_3353_Snapseed

Nu badar köket i sol, med fiffiga små enkla glashyllor finns det nu plats för både örter och sticklingar.

IMG_3347_Snapseed

IMG_3241_Snapseed

John bryter ny mark och plöjer på traditionellt vis med naturkraft. Han fick ett par goda råd från mig som är gammal hästtjej och jag fick prova på att plöja för första gången i mitt liv!

IMG_3382_Snapseed

Pernilla njuter i solen och minns tillbaka vad som har hänt i trädgården de sista åren..

IMG_3386_Snapseed

Sen fick vi en utsökt måltid tillagad av Tareq med vårprimörer och god fisk, mmmmmmm

IMG_3389_Snapseed

Det var en liten teaser…

Sen händer det förstås en massa annat skoj i programmet, missa inte oss den 16 maj i kanal 1!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (28)
PINNA (7)

1 kommentar

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar