Annons
Annons

Pachamamas

IMG_8525_Snapseed

Hade bestämt mig för att sluta att slinga och färga håret.. Känns inte kul att hälla giftiga produkter, som jag inte ens skulle använda som skurmedel på mina toaletter, i håret!! Så otroligt mycket gifter det finns i traditionella hårfärger, det är ganska läskigt när man tänker på det. Men så har mitt hår blivet galet mörkt och det kändes som en bra quick-fix nu innan jul att slänga i lite slinger för att ljusa upp det lite. Som tur är finns det ju salonger som tar avstånd från farliga kemikalier som väljer att jobba grönt och giftfritt.

IMG_8531_Snapseed IMG_8572_Snapseed

Sara och Francisca som driver Pachamamas i Lund har lång erfarenhet av ekologisk hårvård, dom tar avstånd från de farliga kemikalierna och använder sig av växtfärger och henna istället.

IMG_8577_Snapseed IMG_8547_Snapseed

Här hittar jag också mina favorit hårprodukter, John Masters. Gillar att prova på nya märken men jag kommer alltid tillbaka till Lavender & Avocado intensive conditioner och deras håroljor som är svåra att slå.

IMG_8604_Snapseed

Besöket resulterade i naturligt solkysst hår. Sen tänker jag att havet, saltet och solen får göra sitt i Cosa Rica i Januari!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar