Annons
Annons

Pannacotta de la Malin

IMG_6900_Snapseed

Just nu sitter jag på ett plan till Roma, detta inlägget var skrivet igår och tidsinställt till idag! Tänk vad tekniken är fantastisk;) Vi firar 10 års jubileum för vår bar Salotto42 i kväll, otroligt vad tiden går snabbt. Att det redan gått 10 år sen vi öppnade portarna jag och min man. Jag sprang mellan kassan och köket, Damiano blandade drinkar och spelade musik, det var rätt lugnt i början, vem hade trott att vårt lilla hål i väggen skulle bli en sådan succé? Att vi blev utnämnda till världens andra bästa coktailbar 2012 (worlds best bars) är helt otroligt! Något jag och min man aldrig hade vågat drömma om när vi öppnade dörrarna för 10 år sedan.

Helgen kommer att bjuda på fest, vänner, champagne, kolhydrat bomb i magen och en och annan Pannacotta kommer nog också att slinka ner! Jag gjorde en raw variant igår som är minst lika god och så mycket nyttigare.

För alla er som inte ska åka till Rom i helgen, här kommer receptet till fredagsmyset!

Pannacotta de la Malin

En färsk ananas 

En näve cashew-nötter 

En masked virgin kokosolja

En banan

Juicen från en halv citron

En matsked agave sirap

Mixa på high speed så att det blir en krämig fluffig smet, häll i små 

skålar eller glas, sätt i kylen 15 min.

Ringla lite honung, toppa med bär och granola!

Räcker till ca 4 personer. 

Buon fine settimana!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

 

Annons

 

DELA (0)
PINNA (2)

3 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar