Annons
Annons

Paper garden eller the real stuff?

IMG_2944_Snapseed

Har haft en riktigt skön morgon, fick plötsligt en dag ledigt när vi i spelar in veckans program tills sent i natt. Vi ska nämligen belysa trädgården, lite komiskt att vi valt att göra det under den ljusaste veckan på året;) Plötsligt han jag med en löptur, ett havsdopp, låg och lyssnade på talboken Millenium på en solvarm brygga.

Annons

Livet är ganska underbart ändå. Sen har jag fixat och organiserat lite inför i kväll och så kom det en väldans fin bok i postlådan som jag bara hunnit bläddra lite snabbt i.

IMG_2910_Snapseed

En väldans tjusig en.. Paper Garden. För den pyssel sugna och för den som inte lyckas hålla liv vid sina blommor men som ändå är vill ha växtlighet runt sig!

IMG_2916_Snapseed

En fiolfikus eller varför inte en prickig begonia i papp?

IMG_2927_Snapseed

En regnig dag till hösten kanske när jag har betat av mina långa listor och inte har något annat för mig, då ska jag prova på att göra mig stor sommar bukett av papp! Tillsvidare njuter jag av min fantastiska Palettblomma som fått inta hedersplatsen i köket!

Fin dag önskar jag dig.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (1)

2 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar