Annons
Annons

Paris

weekend-inspiration-no196_garance-dore_Ett av mina nyårslöfte för 2015 var att resa mer, visst är det härligt att dela upplevelser med man och barn men det är en helt annan grej att åka själv. Känslan jag får när jag landar i en storstad får hela mig att vibrera nystart, att allt är möjligt och ingen kan stoppa en.

Annons

Det är magiskt! Den där trötta planerande trebarnsmamman som alltid har läget under kontroll kan stanna hemma i Malmö denna helgen.

paris-530x1249

 Jag kom över över dessa underbara bilderna från bloggen garance doré — En fransk fotograf och illustratör som driver sin blogg med samma namn garance doré —Dessa bilderna är från en väns eklektiska våning i den 7e arrondissement med en otroligt läcker utsikt av eiffeltornet!

gd-13-530x750 gd-7-530x750 gd-8-530x429 gd-2-530x1500 gd5-530x750

Inte att undra på att jag plötsligt var TVUNGEN att boka en resa till Paris i går natt vid halv tolvtiden. Drömmer om att sitta och läsa gamla böcker på kaféer, vandra runt på de små gatorna i Maris, äta dubbla portioner av escargot och dricka rosè längs Seine. En och annan butik kommer jag nog också kika in i och många sena middagar med vänner kommer det att bli. En liten julklapp till mig själv så här i efterhand, Januari börjar bra!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

All pictures via garance doré

DELA (0)
PINNA (2)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar