Annons
Annons

Paris favoriter

IMG_6274_Snapseed

Jag packar upp det sista från Paris, alla mina skatter från en underbar helg… Tyvärr missade jag Elle Decoration galan. Man kan liksom inte inte klona sig och göra allt, vid 35 års ålder börjar jag att inse det, att prioritera och tack nej även om det ibland är jätte svårt! Men har fått en fin update på hur dom haft det uppe i Stockholm, både här och där!

 IMG_6282_Snapseed

Ett fullpackat handbagage med skatter, älskar mitt nya ljus Roquebrune från Astier de Villatte. Nu luktar det sådär härligt franskt här hemma. Och jag som aldrig använder parfym föll pladask för Comme des Garcons Incenser, underbart kryddig och lite lagom mystisk i sin doft.

IMG_6278_Snapseed

De söta små skedarna i ben köpte jag på min favorit marknad Marché Biologique Raspail, varje söndag i Sant German. Den franska motsvarigheten till NY s Farmers Market, allt ekologiskt och lokalt odlat, en  fröjd helt enkelt!

IMG_6286_Snapseed

Visitkortet från underbara restaurangen Derriére, jag blir alltid lika inspirerad och glad av detta stället!

IMG_6279_Snapseed

En liten och en stor anteckningsbok för vårens alla projekt. Gröna linne kuddfodral, väldens finaste verktygsset, servetter i grönt och denna fina planschen. Allt från mitt älskade Merci, vart annars;) Föresten så var det Köpenhamn tema på Merci och det kändes ju lagom exotiskt för en halvdansk som jag! Det lilla, lilla munspelet till min lilla lilla tjej hittade jag på Bonton, himmelriket för alla mammor som vill hitta den perfekta lilla presenten att ta med sig hem! En lunch på Sol Semilla är obligatoriskt och en hel del superfood köptes med hem! Jag hann även med en Ayurvedisk hårbottenbehandling, som var superb. Köpte med mig den speciella indiska oljan och nu ska jag äntligen börja ta hand om mitt tunna stackars hår!

Ute skiner solen och jag ska snart bege mig till veckans första bikrampass!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar