Annons
Annons

Power mamas

unnamed-1_Snapseed

I början på veckan var jag uppe i Stockholm för att kora årets mamas. Nio fantastiska kvinnor fick den prestigefulla utmärkelsen Årets Mama 2015.

maria-virgin-malin-persson_Snapseed

Middag på Oaxen med trevliga och talangfulla kvinnor som alla på något sätt inspirerar, berör och gör sina röster hörda.

Annons

Härligt att träffa min gamla vän Maria, vi hade såklart massa av roliga minnen att snacka om.

IMG_4998_Snapseed

Jag fick äran att sitta vid årets Powerbord, alla trevliga, inspirerande och starka kvinnor. IMG_5006_Snapseed

IMG_5010 (1)_Snapseed

Sov gott som ett barn i en av de skönaste hotellsängar jag legat i, Hotel Diplomats nyrenoverade rum är fantastiska. Mötte upp denna pinglan, vi käkade en god frukost tillsammans i höstsolen.

IMG_5028_SnapseedSen tog vi en promenad ut till Skeppsholmen och Moderna Museet. Roligare person att gå på konstutställning med får man leta efter, Olafur Eliassons verklighetsmaskiner var riktigt bra. Vi var tvungna att gå två gånger..

IMG_5067

Visst har jag det bra, får nypa mig lite i armen ibland och Sverige är bra vackert i solnedgången från tågfönstret. Stockholm-Malmö mot de finaste jag har, mina små.

IMG_5103_Snapseed

Att man sen är extra poppis när man kommer hem med ett nytt rosa möblemang från Lundby känns ju extra fint!

IMG_5115_Snapseed

Fredag eftermiddag, ruskigt och grått ute. Jag tänker brasan och en massa ljus, sätter denna på HÖG volym och längtar efter att landa i helgkänslan. Helgen kommer att bestå av en hel del mys med barnen, fotbollsmatcher, trädgårdsfix och förhoppningsvis lite vila. Ska försöka få med barnen upp till Varberg och Kustfolk på Lördag, vore så mysigt att få hänga lite på Strömma Farmlodge också.

Hoppas din helg blir precis som du vill ha den.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar