Annons
Annons

Premiär den 28 April

IMG_9915

Tänkte att jag får visa en liten sneakpeak av vad jag har hållit på med de senaste veckorna.

13519_568241793279332_7275687465899814713_n

Vi är i full gång med inspelningarna för Trädgårdstisdag, i morgon spelar vi in det sista inslaget för program 3. Det är vår i luften, vi har massor av nya idéer men visst är det fortfarande kallt som bara den, igår haglade och snöade det om vartannat… Men humöret är på topp och jag och Pernilla inviger vår nya trädgårds ateljé med en rykande varm kopp te!

IMG_9900

IMG_9984

Denna veckan har jag och Tareq byggt kök. Kan man bygga ihop ett schyst sommarkök på två timmar?? Nja, men nu är det färdigt och det blev precis lika härligt som jag föreställt mig, enkelt, somrigt och mysigt!

IMG_0003

Missa inte Trädgårdstisdags premiär den 28 April!!

I morgon blir det dubbla långkalsonger!!!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar