Annons
Annons

Prinsessa för en natt

IMG_6629_Snapseed

Spenderade en underbar helg på kronovall slott med denna mannen! Vi fick en vinprovings helg av min familj i födelsepresent och vi har dragit ut på det in i det längsta men nu inackorderade vi oss äntligen på slottet.

Annons

Vi har börjat mer och mer med att ge varandra upplevelser som present i stället för en massa prylar som man inte behöver. Bästa tipset!

IMG_6622_Snapseed

Det är något speciellt det där med att bo på ett slott med anor från 1400 talet, så mycket historia, så många berättelser.

IMG_6572_Snapseed

IMG_6579_Snapseed

 Champagnen sabrerades elegant.

IMG_6560_Snapseed

Sen väntade en lång och god middag tete-a-tete.

IMG_6607_Snapseed

Och mycket mer vin förstås!

IMG_6624_Snapseed

Vi sov länge och gott i de sköna sängarna i vårt rum Pinot Noir. Det där med ostörd sömn är underskattat, en toppen helg, helt enkelt!

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar