Annons
Annons

Projekt Köpenhamn

IMG_7004_Snapseed

Det bästa med att bo i Malmö är att vi har Köpenhamn så nära… Vi brukar skoja om det och att vi åker över alldeles för sällan. När vi flyttade från Rom till Malmö var det tryggt, en säkerhet att ha storstaden så nära att vi kan se över sundet när det är klart.

Annons

Älskar Köpenhamn och vi är sugna på att spendera mycket mer tid där i framtiden.

IMG_7034_Snapseed

Vi håller på med ett litet projekt i storstaden, mer kan jag inte berätta. Allt är fortfarande idéer och det är mycket som ska klaffa! Jag kan säga så mycket som att vi har sett en hel del lokaler och en är extra fin! Vi diskuterade, planerade och dagdrömde över en god frukost på Atelier September.

IMG_7037_Snapseed

IMG_7011_Snapseed

Sen han vi ta sen sväng om en av mina favorit butiker Beau Marche, här hittar jag alltid något litet och fint att ta med hem.

IMG_7020_Snapseed

IMG_7018

Denna fina kalendern kommer att hänga i mitt kök 2015.

IMG_7048_Snapseed

Vi avslutade vår utflykt på Pastis med vitt vin och musslor.

Nu håller jag tummar och tår på att allt kommer att klaffa!

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (8)
PINNA (0)

9 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar