Annons
Annons

Sjung ditt liv

Jag fick en väldigt fin present när jag fyllde år…

Jag fick den stora boken med Håkan Hellström, Sjung ditt liv med alla låttexter inklusive dem från höstens nya album. Håkan är min svenska favorit artist, älskar hans originella och trallvänliga texter.

Annons

Boken har också massvis av fina bilder från konserterna på Ullevi och i New York. Gillar de grafiska tilläggen som konstnären Carl Johan De Geer gjort med bilderna, illustrerar Håkans texter på ett magiskt sätt.

Med över 90 låtar att öva in har jag en anledning att ta fram gitarren igen..

Det finns nog inget som får mig att slappna av och stressa ner så mycket som att sitta i trädgården och knäppa på gitarrsträngarna som gör vacker musik. Det är både renande och avkopplande!

Ni har väl inte missat att Håkan kommer till Malmö i sommar, det finns få biljetter kvar så skynda så ses vi där den 22a Juli!

Ha en härlig helg nu.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar