Annons
Annons

Snickeribolaget

_MG_6813_Snapseed

Det bästa jag vet med att renovera är att man tvingas sätta sig in i och lära sig nya saker. Att man kommer i kontakt med olika yrkesgrupper det är också väldigt spännande tycker jag!

_MG_6817_Snapseed

Jag är nu i full gång med min källaren och härom veckan var det dags att titta till de fönster som jag beställt av kanske ett av södra Sveriges bästa specialsnickerier.

_MG_6823_Snapseed

Snickeribolaget ligger strax utanför Höllviken och med dom har jag jobbat i flera år. Deras snickare har som specialitet att tillverka nya snickerier i gammal stil och på det traditionella viset. Dom är mästare på att få till det precis på det där sättet som jag vill ha det!

_MG_6863_Snapseed

Jag har bland annat beställt platsbyggda bokhyllor, enkel-kopplade fönsterpartier, min stora öppningsbara terassutgång i köket, mitt mini fönster i sovrummet, special-trösklar, duschväggar och dörrfoder och paneler. Ja, en hel del har det blivit faktiskt!

Desktop2 copy 3 _MG_6828_Snapseed

Annons

_MG_6853_Snapseed

Jag älskar att komma ut och se hur dom jobbar på snickeriet, gillar det kreativa kaoset!!

_MG_6851_Snapseed

_MG_6842_Snapseed

Jag har kommit ut till Snickeribolaget med exakta ritningar men även med gamla dörrar och fönster som dom rakt av kopierat. Så var fallet med min ek-ytterdörr som behövdes bytas ut. För mig var det otroligt viktig att alla originaldetaljer av huset bevarades under renoveringen och att allt som byttes ut skulle se ut som original och med det har dom alltid lyckats med! Desktop2 _MG_9603_Snapseed

Nu är mina nya innerbågar hemma och färdig betsade i en perfekt brunnyans. Så ska dom bara sättas upp också;)

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (12)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar