Annons
Annons

Snygg och frisk

_MG_0247_Snapseed

Det blev inget Formex för mig i år, istället ligger jag hemma med ett förskräckligt ryggskott. Har varit hos min Naprapat två gången och blivit knäckt och mörbultat och har ett till besök inbokat i morgon att våndas över! Men jag ser fram emot rapportering från mina duktiga blogg kolleger som är på Formex i Stockholm.

Annons

Från den ena till det andra så har jag fyndat 4 nya stolar på Sopstationen. Älskar det gröna sammetstyget i kombon med armstöden i trä. 250 kr stycket, återvunnet, billigt och snyggt!

_MG_0257_Snapseed

I Januari avlöser den ena galan den andra, om ett par veckor är det dags för Elle Decoration Swedish Design Awards 2017, ska blir super kul! Det snygga Elle omslaget med Icona Pop ger mig vår-vibbar och matchar snyggt min frukost idag som består av en grapefrukt toppat med mandel, citronmeliss och honung plus en grön juice. Grapefrukt är något som jag ofta hoppar över när jag handlar frukt, apelsiner och citroner får alltid följa med hem men efter att jag läst om hur nyttigt det är med just grapefrukt ska jag försöka att alltid ha dom hemma, det är värsta superfrukten!

*Dom hjälper till med att öka upptaget av både järn, folsyra kalcium och antioxidanter.

*C-Vitamninen skyddar mot hjärt och kärlsjukdomar och sänker kolesterolet.

*Grapefrukten har en renande effekt på levern och är effektiv mot svampen candida.

*Grapfrukt håller insulinet på jämn nivå. Plus att den motverkar hunger och sockerdippar.

*Då frukten innehåller höga halter av C-vitamin stäker det både hur, blodkärl, tänder, skelett och immunförsvar och vem vill inte vara både frisk och snygg? Ska bara bli av med ryggskottet först, det blir värmekudde och lite varsam stretching på schemat idag!

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar