Annons
Annons

Snyggaste yoga-studion i stan.

IMG_8835_Snapseed

Har hållit på med ett kul projekt den senaste veckan. Hot Yoga Malmö har fått ett ansiktslyft och jag har skapat en liten loungehörna att pusta ut i efter sitt pass. Här kan man slappa, umgås och käka en god lunch som levereras dagligen från min syrras restaurang Raw food house (Kika gärna in hon har en ny hemsida).

IMG_8851_Snapseed

Ville skapa en hemtrevlig, ombonad miljö och tapeten Golden Lily av William Morris gör jobbet.

IMG_8816_Snapseed

Målade även en del snickerier i en dramatisk mörk, blåton. Färgen jag använde kommer ifrån Auro och  är komposteringsbar och man skulle i princip kunna dricka den, gillar idéen!

IMG_8839_Snapseed

IMG_8849_Snapseed

Nu är jag på väg till ett spännande byggmöte i Södra Sandby, och samtidigt sitter jag och har lite beslutsångest inför vilken klänning jag ska ha på mig på Ellegalan. På fredag ska nämligen jag och Gustav Broström köra live-sändningen från rödamattan på Gran i Stockholm, ska bli super kul!! Så det blir till att tvätta bort jorden och aurofärgen under naglarna och på med lite glammigt rött nagelack i stället!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar