Annons
Annons

Sol och hagel

IMG_2913_Snapseed

Aprilvädret är lite som mitt humör, sol, regn, sol, snöblandat regn och sen plötsligt lite hagel på det… Hoppat ur mina snickarbyxor, färdig med inspelningen för denna veckan.

IMG_2872_Snapseed

Efter en hel dag ute i regn och blåst finns det inget bättre än att krypa ner i ett rykande hett bad.

IMG_2869_Snapseed

Att sen få bada med denna lilla bönan toppar ju allt..

IMG_2932_Snapseed

Med en massa Sesamolja, bus och varmt te så ska jag nog tina upp, sakta men säkert…

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (0)
PINNA (2)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar