Annons
Annons

Sommar frukost

IMG_5041

Idag har vi inget inplanerat, en lång härlig dag att fylla med precis det vi känner för just nu.

Morgonen startar långsamt, barnen sover länge. Jag tassar upp och förbereder frukost i ett tyst hus, märkligt. Det finns nog inget som går upp mot en riktigt god frukost i solen, här kommer vår favorit för tillfället!

Bättre än yoghurt 

En halv avocado

En halv banan

En persika

1 msk kokos olja

En halv mango

Raw granola

Gör så här: Mixa avocado, banan, persika och kokosolja till en slät krämig yoghurt.

Toppa med raw-granola och tärnad mango.

Gillar du sött som jag ringla lite honung över och du har en morgon dessert!!

När jag är sugen på något grönt att dricka men det ska gå snabbt och jag inte orkar ta fram centrifugen för att juica så kör jag med vanlig äppeljuice 2 skedar med Renée Voltaires Super Greens med vetegräs, spirulina och mynta!

Nu ska jag ut och lägga mig i solen, och njuta av vår underbara svenska sommar;)

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

Annons
DELA (7)
PINNA (1)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar