Annons
Annons

DIY tidningsställ

IMG_2525_Snapseed

Jag får ofta frågan vart jag får all min inspiration ifrån och det är ganska svårt att sätta fingret just på vart man hittar den. Den bara finns där liksom och blir mer eller mindre boostad beroende på vad jag gör.

Annons

Det ger mig mycket att resa, att gå på loppisar och byggdepåer, vara ute i naturen, sitta och leta godis på Pinterest och via en massa fina bloggar så klart!

IMG_2499_Snapseed

Jag tar en sväng så ofta jag hinner till Johanna Bradford, Lokal MilkKrickelin, Mokkasin, Daniella Witte, Living by W, The Waves we make, Evelinas Ekologiska, Bluebird och alla andra gryma tjejer som bloggar på Elle Decoration med mig och på Lovely life! Älskar all inspiration jag får genom nätet men det är ändå något speciellt att öppna postlådan när det nya numret av Elle Decoration ligger där och väntar. Ingen får kika i den innan mig, vill liksom njuta av att ta oskulden av tidningen varje månad och gud nåde den som bläddrar i den innan mig!!

IMG_2543_Snapseed

Har hunnit samla på mig en del tidningar genom åren, jag har svårt att göra mig av med dom. I cirka ett halvår hänger dom här på stegen som jag hittade på vinden i vår gamla lägenhet i Rom. Det är precis så här jag jobbar, jag springer på något som jag gillar. Ofta för en liten peng och sen hittar jag något sätt att använda eller bygga om saken på.

I detta fallet var det bara att såga av lite av stegens höjd, luta den mot väggen och vips, ett super enkelt men funktionellt OCH snyggat tidningsställ! Stegen hade också funkat jätte bra som handduks-tork i ett badrum.

IMG_2536_Snapseed

Barnen är på tennis, huset är tyst, jag har städat av och plockat undan det mesta efter en lat helg hemma så nu… Nu är det min tur att ta oskulden och sätta mig och bläddra i min favorittidning Elle Decoration!!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (19)
PINNA (5)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar