Annons
Annons

Söndagsbrunch deluxe

_MG_1306_Snapseed

Finns det något mysigare än en lång härlig söndags-brunch?

_MG_1326_Snapseed

Idag ansträngde jag mig lite extra eftersom jag fick finbesök av min vän Josefine från Rom. Vi firade att hon fyller jämt i morgon. Härligt det där med att man börjar få vänner som man firat jämt med ett par gånger. Josefin är en av mina äldsta vänner från Italien och ingen får mig att skratta lika mycket som hon. Hon är den mest livsbejakande människa jag känner, hon njuter och lever i nuet och har alltid en massa härliga berättelser att dela med sig av!

_MG_1291_Snapseed

Jag bjöd på ett smarrigt bananbröd a la Sofia Wood, tack för tipset Kristin!

_MG_1292_Snapseed

Ingen frukost utan oavernightoats, kika in receptet här. Idag la jag till frusna hallon och blev sååå gott!

_MG_1304_Snapseed

Jag och Cleo besökte igår saluhallen och köpte med oss små söta vaktelägg. Hur gott som helst tillsammans med lite wookad grönkål och kaviar!

_MG_1277_Snapseed

Annons

_MG_1318_Snapseed

Mellan hämtningar och lämningar av barn till olika aktiviteter hade vi det riktigt lugnt och hann prata ostört om både det ena och det andra. Jag åt på tok för mycket och glömde bort tiden och höll nästan på att missa mitt tåg till Stockholm. Men som tur var han jag precis. Nu ligger jag i en mjuk bekväm säng på Berns och laddar inför morgondagens Elle Decorations Swedish Design Awards!

Mer om det i morgon!

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar