Annons
Annons

Spiken i kistan

IMG_2011_Snapseed

Jag kom hem till varma sommar Sverige i full blom och igår fick jag äntligen hem min underbara trio! Kändes som dom alla vuxit ett par centimeter var, Milo tappat fler tänder, Cleo lärt sig hjula med raka ben och Tiago blivit en hejare på att skjuta luftgevär.

Annons

Tänk vad det kan hända saker på 10 dagar…

IMG_1984_Snapseed

5 minuters väg från där mina föräldrar har sitt illa torp ligger världens underbaraste byggnadsvård och antikhandel, Spiken i kistan. Varje gång jag är i krokarna svänger jag förbi.

IMG_1987_Snapseed

En del av butiken är inrett som ett litet museum, en gammal handelsbod med allt man kan tänka sig. Vackra paket, burkar, grytor och kastruller.

IMG_1993_Snapseed

Emil som driver butiken glider runt barfota och har stenkoll på vartenda litet spik och skruv.

IMG_1999_Snapseed

Jag har lite ombyggnadsplaner här hemma och så klart fanns här en hel del fint. Spanade in ett par vackra gjutjärnsfönster som hade blivit perfekta i min källare.

IMG_1996_Snapseed

IMG_1990 2_Snapseed

Det blev 4 handsmidda spik och ett rejäl dos av inspiration.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar