Annons
Annons

Spökligt god raw chokladpudding

_MG_9155_Snapseed

Vi har tjuvstartat Halloween lite i år. Barnen hade spök-disco på skolan redan förra veckan och då passade jag på att bjuda på en läskigt god raw choklad dessert!

_MG_9242_Snapseed

Busenkel att göra, god och dessutom nyttig!

_MG_9154_Snapseed

SPÖKLIKT GOD CHOKLADPUDDING

2 st mogna avokados,
2 st mogna bananer,
5 msk raw kakao, 2 msk carob
4 msk kokosmjölk, 2 msk kokosolja
0,5 tsk vaniljpulver,
3 st dadlar, 2 msk honung
1 krm flingsalt, pressa saften ur en halv apelsin

Släng alla ingredienser i en mixer och mixa till en slät krämig mouse.

Annons

Häll upp i vackra champagne koppar och dekorera med en halvbanan med chokladkulor till ögon och mun.

_MG_9189_Snapseed

Sitter på ett knökfullt tåg från Stockholm, hade ett par möten igår och i morse spelade jag in ett podd-avsnitt med Andrea Brodin. Vi snackade inredning och hade det hur mysigt som helst, ska bli kul att höra resultatet!

  Susar igenom det färgsprakande höstlandskapet, det är så vackert nu, älskar att åka tåg. Solen skiner och snart passerar jag min hemort Osby, hej hej!

Nu längtar jag hem till mina små i Malmö och fredagsmys!

serialsue-trial-1.regular-1

DELA (16)
PINNA (2)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar