Annons
Annons

Stars for europe

_MG_0052_Snapseed

Igår var jag på Blomsterfrämjandets julevent som ägde rum i fantastiska Anna Goutevas showroom nere i Saltimporten i Malmö.

_MG_0069_Snapseed

Anna var snygg som få med sin eleganta håruppsättning och tog julstjärnan till en ny dimension! Ska jag vara ärlig är jag inget stort fan av den skrikiga röda stjärnan som jag minns i julgruppen med både plasttomte och med ett tjockt glitter över. Men detta var något helt annat!

Desktop5

 Jag hade ingen aning om att man kan använda julstjärnan som snittblomma! Det du behöver göra är att doppa stjälken snabbt i 60 graders varmt vatten för att den ska sluta blöda och stänga sina porer. Snygg att mixa med andra snittblommor. Gillar en ensam vit stjärna som går fint ihop med krukväxterna du redan har hemma.

_MG_0190_Snapseed

Sen kan jag tycka att julstjärnan är som snyggast när det blir mycket, som i en maffig röd selfie-vägg! Här tillsammans med stjärnorna Anna, Jannice och Daniella!

_MG_0073_Snapseed

Vita och gulaktiga stjärnor på det snyggaste porslinet jag sett på länge!

Desktop5 copy 2

Annons

_MG_0236_Snapseed

Det bjöds på sopplunch och mingel.

Desktop5 copy

När jag ändå var ute på Saltimporten var jag tvungen att springa inom Nordic Rosters och köpa med mig hem mitt favorit te, Youth från Teminesteriet.

_MG_0263_Snapseed

Vi han också med en snabb kopp innan jag hämtade barnen på skolan!

serialsue-trial-1.regular-1

DELA (110)
PINNA (1)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar