Annons
Annons

Strunta i gardinerna

IMG_6517_Snapseed

Idag har även mitt kontor blivit rensat och städat, underbart vad det händer saker när man börjar sortera och slänga! Tittade även över mina växter och sen lång tid tillbaka har jag ett par stora Gullrankor som inte riktigt hittat sin plats, förens nu!

IMG_6520_Snapseed

Jag är inte mycket för gardiner men gillar när solen strilar och det blir lummigt i rummet.

Annons

Så det blev en gullrankegardin på mitt kontor helt enkelt. Med Gullrankan är det väldigt svårt att misslyckas. Visste du att den har hälsobefrämjande egenskaper? Växten har en hög avdunstningsgrad och minskar halten av kemiska gaser i inomhusluften. Den är lättskött, snabbväxande samt motståndskraftig mot skadedjur; en bra växt för den ovane.

IMG_6501_Snapseed

Ikväll blir det fredagsmys med barnen, vi ska bara vara tillsammans och det blir ingen matlagning. Ska nämligen prova den nya fiffiga appen Foodora, kolla in den superbra fredagsgrej!!

Ha en fin helg!

serialsue-trial-1.regular

DELA (0)
PINNA (2)

2 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar