Annons
Annons

Supercharge you

Lyckan är obeskrivlig när jag sitter under mitt magnolia träd som nu är på bristningsgränsen att slå ut och käkar min lunch som består av: Squash spagetti med tomatsås och Arame alger, oliver, basilika och rucola.

Jag kör en Super Charge You vecka för att fira våren och för att ta hand om min hälsa och kropp på bästa sättet. Jag är så trött på att gå runt och känna att jag inte har tillräckligt mycket energi, så denna veckan kommer jag att ladda kroppen med god, vegansk och ekologisk kost i en hel vecka från Raw Food House. Så lyxigt att inte behöva tänka på vad man ska laga för mat under sju hela dagar!!

Idag ser min meny ut så här:

Frukost
Färskpressad rödbets juice boostad med bipollen
Chiagröt med blåbär och kardemumma toppad med pumpafrön, kokoschips och gojibär.
Lunch
Squash spagetti med tomatsås och Arame alger, oliver, basilika och rucola
Middag
Mexikanska paprikabåtar med tomatsalsa, valnötsfärs och guacamole
Dessert
Chokladboll.

Utöver all god och nyttig mat proppar jag kroppen full av kosttillskott och probiotika. Startade ”utrensningen” i söndags kväll med att dricka ett stort glas med vatten och Psylliumfröskal.
Psylliumfröskal innehåller 70-85 % vattenlösliga kostfiber även kan tillsättas i smoothies och andra maträtter för att sänka GI värdet.
-Skalen motionerar magen, rensar tarmarna och ger samtidigt en fyllnadskänsla.
-Fröskalen normaliserar tarmfunktionen.
-Psylliumfröskal avger dessutom en geléartad substans som smörjer och skyddar tarmväggen.

Är du sugen på att supercharge-a dig är nästa tillfälle 22-27 Maj, du kan anmäla dig här info@rawfoodhouse.se.

Rawfood i kombination med hot-yoga ger dig vingar!!

Annons
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar