Annons
Annons

T-shirt Chair

IMG_0091

Höstens nya läs och blogghörna är klar! Nykomling är T-shirt stolen från Green Furniture, just denna blåa skönheten kan man köpa färdig ”vävd” av återanvänt tyg men jag har även en naken stol här hemma som jag tänker använda alla mina gamla utslitna jeans som klädsel, tänker att det kan bli riktigt snyggt!

IMG_9999_Snapseed

Idag har Mia varit hemma och hjälpt mig att plåta för ett litet bokprojekt som ni kommer att kunna se i slutet av 2016.

IMG_9994_Snapseed

Älskar att använda utslitna kläder och ge dom ett nytt liv, och stolen kan byggas på successivt och skapa sin egen historia!
serialsue-trial-1.regular
serialsue-trial-2.regular

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar