Annons
Annons

Tadelakt och nya handukar

_MG_1953_Snapseed

När jag skulle renovera mitt badrum för ett par år sedan var inspirationen att få det så osvenskt det bara kan bli. Jag tycker vi svenskar gör väldigt tråkiga badrum.

_MG_1952_Snapseed

Vi är bra på att få det funktionellt och lättstädat men allt för ofta blir badrummen sååå tråkiga.

Annons

Jag hämtade min inspiration från de Franska och nordafrikanska salle de bains. I stället för kakel på väggarna valde jag Tadelakt som är en marmorkalkpasta som man applicerar på väggar och golv. Det spacklas upp i tre lager för att sedan putsas. Det är inte bara ett vackert material att titta på, det är också slitstarkt och vatten-avstötande. Som extra ytskick har jag behandlat mina väggar med bivax.

_MG_1948_Snapseed

Älskar kombinationen av de råa kalla väggarna i kombination till den hemmagjorda varma handdukstorken i kopparrör.  Sen sätter mina nya super snygga hamamhanddukar pricken över i:et!

serialsue-trial-1-1.regular-1

DELA (1)
PINNA (10)

4 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar