Annons
Annons

Tantvarning!

För ett par år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle plantera ett tråg med Lyckliga Lottor i min trädgård. En typisk tantblomma som är alldeles för gräll i färgen för min smak men kanske har det något med åldern att göra..

Jag har ju blivit ett år äldre… Fyllde år i går och jag vill passa på och tacka för alla fina gratulationer både på Instagram Facebook och mail. Jag blev väldigt firad och dagen startade med fin sång och frukost på sängen av mina små. Det blev en lunch på Rawfood House med syrran för att sen köra vidare ut till Södra Sandby för att spela in vårt 5e avsnitt av Trädgårdstider. Efter inspelningen gav jag  mig själv den bästa presenten man kan få, nämligen en 4 handad en och en halv timmes thaimassage! På kvällen blev det en god middag på Saiko som har den bästa kimchi och sushin i Malmö.

Birdy hjälpte mig att plantera, hon blev super pepp när hon såg att blommorna var i hennes favoritfärger!

Annons

Lyckliga Lotta trivs i skugga och vill har lätt fuktigt jord. Den vill ha lite vatten och ofta, tur jag får hjälp med bevattningen. Nu hoppas jag Lottorna klarar våra kalla vårnätter. Jag svepte lite växtduk runt för säkerhets skull och hoppas vi ska kunna njuta av blommor långt fram till hösten!

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar