Annons
Annons

Tävling

IMG_8054_Snapseed_Snapseed

Tjejmiddagen var en succé, god mat, trevligt sällskap och snygga köksredskap!

Jag lovad ju att dela med mig av receptet på den godaste lök-rabarber marmeladen EVER, den passar utmärkt att äta tillsammans med ost eller på kexet.

Annons

Så här kommer den..

Skiva 500 gr rödlök och 2 stora stjälkar rabarber. Lägg i en kastrull med 400 gram socker 75 gram russin, en kanelstång, några kryddnejlikor, 2 lagerblad, 125 g vitt vin och 100 gram vinäger. Sätt på låg värme och koka i en timme, tills ingredienserna  kommer att förtjockas, rör om ofta. Låt svalna och förvara marmeladen i en steriliserad glasburk, eller gör som vi gjorde, ät upp den direkt med goda får-ostar och frökex!

I samarbete med Eva Solo lottar jag ut min absoluta favorit ur deras sortiment och det är denna lilla snygga kastrull! Lika snygga på spisen som att servera ur direkt på bordet!

Grytan är som gjutjärn i en slitstark konstruktion med fantastisk förmåga att hålla och fördela värmen. Invändigt har den en Slip-Let-beläggning i fyra lager PFOA-fri PTFE, som är lätt att diska och gör att man klarar sig med väldigt lite matfett i matlagningen.

 Så om du älskar gjutjärn men inte har några tyngdlyftarambitioner, då är grytorna och stekpannorna med gjutjärnslook i den nya Nordic Kitchen-serien från Eva Solo som gjorda för dig. Grytorna och stekpannorna i serien kan användas på alla värmekällor, även induktion!

Skriv en kommentar här under vad du tänker laga i grytan så blir den kanske din!

Tävlingen pågår t o m. den 2016-11-02. En vinnare utses av en jury bestående av mig och representant från Eva Solo, vårt beslut kan ej överklagas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Gryta av värde totalt 1499kr ligger i potten.

Lycka till!

serialsue-trial-1.regular-1

DELA (0)
PINNA (3)

30 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar