Annons
Annons

Tictail, ett smart sätt att shoppa på!

 

Desktop5

Jag är barnfri denna veckan, känns jätte märkligt att helt plötsligt ha en massa tid till mig själv!  Tid till att prata långa samtal i telefon utan att bli avbruten, bada badkar tills fingrarna ser ut som russin och surfa på nätet utan att ha dåligt samvete för att middagen behöver preppas. I går kväll slank jag in på Tictail som är ett ett social shopping community med över 100 000 varumärken och butiker.

Annons

Det innebär att det finns hur mycket produkter som helst – inte minst inredning!

Desktop5 copy

Det som är unikt med Tictail är att man som ”shoppare” har en egen profilsida där man kan följa andra personer, varumärken, och gilla produkter som hamnar på din profilsida så man lätt kan hitta sina favoriter. Ett nytt instagram-fenomen kanske?? I varje fall är det perfekt sätt att lägga upp önskelistor till tomten som ska komma om ganska exakt 53 dagar! Följ mig och hitta dina (och mina) favoriter!

serialsue-trial-1.regular-1

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar