Annons
Annons

Tips för ordning i hallen

Efter en del ombyggnader här hemma i mitt hus har jag blivit av med min stora grovingång som vi hade i källaren. Grovingången har fått ge plats till en liten lägenhet med kök, toa och sovrum. Det kommer att bli hur bra som helst men just nu kämpar jag med att skapa ett smart system i vår ”finhall” som nu används dagligen.

Nu kräv det lite mer struktur och organisation för att undvika morgonkaos!!

Här kommer mina bästa tips!

*Vårstäda och sortera bort skor och jackor som inte används, det finns inga genvägar här!

*Organisera utefter säsong

*Använd dold förvaring, allt behöver inte hänga framme

*Kombinera sittyta med förvaring

*Häng krokar i barnens höjd så att alla når

*Sortera upp mössor, vantar, paraplyer i öppna korgar så man hittar snabbt.

*Skapa en plats för att lägga alla småprylar som småmynt, nycklar och kvitton

*Måla i en smart färg som fläckar inte syns lika lätt på.

Annons

Hallen är ju det första som möter oss när vi kommer hem och är kanske den största problemytan i de flesta hem. Finns ju inget tråkigare än att mötas av en hall i kaos med skor huller om buller, udda blöta vantar utspridda tillsammans med skolväskor och läxor…

Välkommen hem!

DELA (21)
PINNA (5)

Kommentera

malinny

 

Efter 15 år i den hektiska modevärlden är jag nu bosatt i Malmö med mina tre barn. De senaste 10 åren har jag drivit en bokbar, Salotto42 i centrala Rom. Så vaknade vi upp för tre år sedan och kände att Rom inte längre var den ultimata staden att bo i för vår lilla familj, så vi bestämde oss för att flytta norrut! Vi köpte det äldsta och största renoveringsprojektet vi kunde hitta nära havet i Malmö, vilken resa det har varit!

Jag älskar nya utmaningar och jobbar med många olika projekt bland annat som stylist, inredare, och programledare för Svt´s Trädgårdstisdag. Gillar att fotografera, renovera, måla, yoga, laga rawfood, odla och en massa annat som gör livet underbart att leva.

Här delar jag med mig av det som får mig att må bra och det jag gillar, hoppas jag kan inspirera dig!

After 15 years in the hectic modelingbusiness, with a lot of traveling I now live in Malmö with my three lovely kids. Last 10 years I have run a bookbar, Salotto42 i Rome.

Then one day three years ago we woke up and realised that Rome was not the ultimate place for our little family to live and decided to change life, and go north! We bought a old, beautiful house just off the bridge from Copenhagen, near the cold sea of Malmö that needed a big facelift, what a challenge!

I´m always working on different projects, as a interior designer, stylist and programleader in Swedish television. I Love photography, interiordesign, yoga, raw food, gardening and all other beautiful things that makes life lovely to live! Here on the blog I will share all the things I love and the things that makes me feel good.

I hope i will inspire you!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar